fu'a

Fa'aau suau'u CDSR - fa'afeso'ota'i le alāvai lanu meamata i fafo i fafo

A'o folau malie atu le "Tian Ying Zuo" mai le nofoaga e tasi e taula ai i le Fale o le Wushi i Leizhou, na fa'ataunu'uina ma le manuia le fa'agaioiga muamua o le suau'u fa'atau atu a le Wushi 23-5. O le taimi lea e le gata ina fa'ailogaina ai se fa'ailoga iloga i le fa'atauina atu o le suau'u mama "Zhanjiang-produced", ae o se fa'ailoga taua i le atina'eina o suau'u i fafo a Saina i le ulufale atu i se vaitau fou o le lanu meamata, lelei ma le saogalemu.

Paionia i le mamanu lanu meamata

I le avea ai o Saina o le uluai poloketi suau'u lanu meamata i fafo i fafo, o le fausiaina o suauu a Wu Shi 23-5 ua faailogaina ai se laasaga fou i luma i le atinaeina o suauu i fafo o Saina. I lenei faagasologa, i le avea ai ma se tasi o mea taua o le felauaiga o suauu, CDSR suauu e le gata o loʻo tauaveina le galuega taua o le faʻafesoʻotaʻi o le tasi faʻamaufaʻailoga ma vaʻa vaʻavaʻa, ae o se fomaʻi foi o mataupu tau puipuiga o le siosiomaga.

信图片_20240904095913

Maumau ma lelei felauaiga suauu faatinoga

I lenei misiona auina atu i fafo suauu, o leO fa'agaau suau'u CDSRfa'aalia lo latou lelei tele felauaiga suau'u.I le taimi o le 24-itula o le siiina o le suauu, na o le 7.5 itula na alu ai le faagaioiina o le suauu.O lenei taimi lelei o galuega na mafua ona o le vavalalata vavalalata ma le fuafuaina ma le faaeteete i le va o le COSCO SHIPPING Energy ma le matagaluega o le gataifale, faʻapea foʻi ma le faʻataʻitaʻiga ma le tulaga sili ona lelei o paipa suauu CDSR. O le lelei o le faatinoga o faagaau e mafai ai ona latou faatumauina se tulaga galue mautu i le lotolotoi o suiga i galu ma tai, faʻamautinoa le faʻaauau ma le saogalemu o felauaiga o le suauu mama.

Fa'atuatuaina fa'atinoga i tulaga faigata o le sami

O le lavelave ma le fesuisuia'i o le si'osi'omaga o le gataifale e matua'i mana'omia ai masini fela'ua'iga suau'u. O fa'agaau suau'u CDSR e mafai lava ona fa'atumauina lelei le fa'atinoga i lalo o tulaga faigata o le sami e aunoa ma se fa'aletonu pe fa'aleagaina fa'alavelave. O lenei faʻatuatuaina e le gata ina faʻamautinoaina le saogalemu o felauaiga o suauʻu mama, ae faʻaitiitia ai le tausiga ma le tau pulega, lea e maua ai se faʻamaoniga malosi mo le faʻaogaina o le suauʻu i fafo mo se taimi umi.

 

Fa'alua fa'amaonia o le puipuiga o le siosiomaga ma le lelei

O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le suauʻu CDSR e le gata ina faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le suauʻu, ae o loʻo iai foi se sao taua i le puipuiga o le siosiomaga. O le fa'atinoga mautu o le fa'agaau e puipuia lelei ai le fa'aleagaina o le si'osi'omaga o le gataifale ma atagia ai le fa'amoemoe muamua o le mamanu lanu meamata. I le taimi o le taotoga, na faʻaaogaina e le faʻalapotopotoga ma le matagaluega o le gataifale se tuʻufaʻatasiga o le vaʻavaʻa ma le malosi e mataʻituina le gaioiga i le faagasologa atoa, faʻamautinoa le saogalemu o le folauga ma le faʻaogaina, ma puipuia le faʻaleagaina o le siosiomaga o le gataifale. Le lua leneifa'amaonigamasini e le gata ina mautinoa le lelei ma le saogalemu o le faagasologa o felauaiga suauu, ae atagia ai foi le tautinoga i le puipuia o le siosiomaga o le gataifale.

 

O le faʻaaogaina manuia o le faʻauʻu suauʻu CDSR e le gata ina faʻaalia ai le gafatia fou a Saina i le atinaʻeina o suauʻu i fafo ma tekinolosi faʻatau atu suauu mama, ae maua ai foi le poto masani taua ma faʻamatalaga mo le faʻatinoina o galuega tutusa i le lumanaʻi. Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaogaina o le Wushi 23-5 oilfield, o le a faʻaauau pea ona taʻalo le faʻaogaina o le suauu CDSR i ona tulaga lelei o le mautu, lelei ma le saogalemu, ma faia ai sao sili atu i le puipuiga o le malosi i le lotoifale ma le atinaʻeina o le tamaoaiga.


Aso: 08 Oke 2024