fu'a

Fa'amatalaga i luga o le fa'aogaina o Φ400mm Full Floating Discharge Hoses i totonu o le motu-auala fau fale o Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge Project

Fa'amatalaga ile talosaga (1)
Fa'amatalaga ile talosaga (2)

O le Φ400mmfa'agaau fa'afefe fa'afefete atoafuafuaina ma gaosia e le CDSR sa fuafuaina faapitoa mo le "Jielong" Dredger e faagaoioia i le nofoaga fau o Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge Project i le Zhujiang estuary.O le mana'oga autu o le fa'au'u fa'ameamea o le fa'afetaui lea i tulaga ogaoga o galuega e pei o le mamafa o le matagi ma galu, ma le lavelave tele o le si'osi'omaga o le alavai.

Ina ua uma lefaagaau opeopeataunuu i le galuega a Nansha i Guangzhou, e 5 aso e faʻafesoʻotaʻi ai i latou, ona tosoina lea o le manoa faʻauʻu i le galuega a Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge Project mo le faʻapipiʻiina.O le su'ega o le "Jielong" Dredger na faia mai ia Setema 21 e oo i le 23, ma o le galuega eliina na amata i le aso 20 o Oketopa. O le manoa fa'agaau na o'o i tulaga eseese o le sami.E manatu le tagata fa'aoga Le CDSRfaagaau opeopeafaʻamalieina atoatoa manaʻoga mamanu ma faʻafetaui atoatoa i tulaga o le sami i totonu o le galuega a le Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge Project.O le fa'atinoga o le manoa fa'afefe fa'afefe o lo'o fa'aaogaina i le fausiaina o le va'aiga e matua'i o gatasi fo'i ma le iloiloga o le "Lipoti o le Iloiloga o le Lagolagoina o Tulaga Filifiliga Fa'asologa".O faʻamatalaga autu o le iloiloga a le tagata faʻaoga e faʻapea:

1. O lefa'afefe fa'afefee faigofie ona faʻapipiʻi, faʻamaufaʻailogaina faʻamau faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma e leai se tafega na maua i le taimi o le faʻaaogaina, faʻafeiloaʻi manaʻoga o le puipuiga o le siosiomaga i totonu o le fale faufale.

2. O le faʻatinoga o le siiina o lugs i le pito o le manoa faʻafefe e fetaui ma manaʻoga mamanu.A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le taula, ua oʻo i le siiina o lugs le aʻafiaga o le faʻaauau pea o le galu ma le matagi.E leai se fa'aletonu po'o se gau na maua i luga o fa'amau si'i.

3. O mea tau masini o lefaagaau opeopeae matua lelei lava, e masani lava e faatatau i le tensile ma punou teteʻe o le faagaau i le malosi matagi ma galu, ma le faatinoga o le toe faaleleia o le tagata lava ia pe a uma ona gaugau pe mimilo.

4. O le saosaoa o lefa'afefe fa'afefefaʻafeiloaʻi manaʻoga mamanu, ma le tulaga faʻafefe o faʻauʻu e mautu ma lelei.


Aso: 08 Tesema 2012